If you want to come to Vesterålen and work, email us at post@lovefood.no
Some of the places you can work in Lofoten and Vesterålen:
Aimees Restaurant
Gårdsrestaurant i Vikjord på Valberg med kjøtt, grønnsaker og potet fra egen gård. Mat laget med kjærlighet til gården, handverket og gjestene.
Hva søker vi?
Kokk deltid, men heltid fra 2026.
Kjøttskjærer heltid asap.
Også mulighet for noen som ønsker å jobbe med søtmelk og meieriprodukter i denne sjangren.
Hvorfor jobbe her?
Vi har stort fokus på matproduksjon i et økosystem i oppbygging. Hvis du ønsker å være del av et særdeles hardtarbeidende team som produserer mat på naturens premisser og med utgangspunkt i å utnytte ressursgrunnlaget på gården til det ytterste, så passer du hos oss.
Her blir vi stolte når vi lykkes i å få høyere biodiversitet samtidig som vi produserer sunn og god mat til to– og firbente.
På Quality Hotel Richard With tilbyr vi frokost, lunsj og middag hver eneste dag. I fokus står lokale råvarer med et internasjonalt snitt. Vi serverer alt fra en enkel, men innmari god burger, til smaksmenyer på sjeldne råvarer, og har en av Nord-Norges beste vinkjellere, med blant annet over 200 ulike Champagner.
Hva søker vi?
Faste ansatte og deltidsstillinger
Hvorfor jobbe her?
Arbeidshverdagen er variert og spennende. Vi tilbyr konkurransedyktige arbeidsbetingelser i et godt arbeidsmiljø. Her er dessuten gode muligheter for å utvikle seg faglig. Jobber du hos oss, nyter du dessuten godt av å være en del av Strawberry, med flust av rabatter og tilbud for ansatte.
Einar Hallstensen catering ligger i vakre Henningsvær. Selskapet driver med catering, events og har en a la carte-restaurant i Henningsvær.
Hva søker vi?
Kokk
Servitør
Hvorfor jobbe her?
Hos Einar Hallstensen catering får du anledning til å jobbe med erfarne kokker, som benytter seg av lokale råvarer fra Vesterålen og Lofoten. Cateringselskapet skreddersyr etter kundenes ønsker, og du får være med og lære av de aller beste på sitt felt.
Holmen er et lite hotell med restaurant og aktiviteter. Vårt mat og drikkekonsept har sterke røtter i stedets historie og omgivelser. Våre menyer er respektfullt designet rundt råvarer som er produsert i regionen, sammen med lokale vekster og det som kan høstes fra både land og hav. Vi håper vi er en god formidler av lokal kultur og historie, og har fokus på regenerative prinsipper.
Hva søker vi?
Resepsjonister
Renholdere
Servitører
Kokker
For alle stillinger søker vi både deltids- og heltidsansatte.
Hvorfor jobbe her?
Vi er en spennende og innovativ bedrift med regenerativt fokus. Holmen deltar i samarbeidsprosjekter som gir internasjonal innsikt. Flat organisasjon med rom for forskjellighet. De ansatte som ønsker det, har stor mulighet til personlig utvikling. Nærområdet og naturen rundt oss er integrert i drift.
Kontaktinfo:
Kontakt Holmen via deres rekrutteringsportal på deres nettsider.
Hattvika Lodge
FANGST er en restaurant ved Hattvika Lodge, med Nordic Fine Dining konsept, og tilbyr to forskjellige menyer: en sesongbasert smaksmeny og en daglig 3-retters meny. Begge menyene er basert på nordiske smaker med stor vekt på lokale råvarer fra Lofoten.
Hva søker vi?
Kokker, sesong og helårs
Servitører, sesong og helårsansatte
Hvorfor jobbe her?
Hattvika Lodge er et av de fremste anleggene for aktive gjester i Lofoten-regionen. For å ta teamet vårt til neste nivå ser vi etter erfarne og motiverte kandidater. Hattvika Lodge er et pulserende sted som tar imot 13.000 gjester årlig. Hvis Arktis er attraktivt for deg så er vår restaurant FANGST et flott sted å fortsette å utforske, og teamet på Hattvika er en stor familie.
Kvitnes Gård er en unik matdestinasjon i Vesterålen, der gårdsdrift og gastronomi smelter sammen. Midt i den nordnorske naturen driver Halvar Ellingsen og Katrine Kvitnes en restaurant og gård basert på bærekraft, sesong og egenproduksjon. Her høstes råvarene fra fjell, fjære og jorder like utenfor døra – og alt tilberedes med respekt for naturen og tradisjonene.
Hva søker vi?
Servitører
Vinkelner
Kokk
Renholder
Gårdsarbeider
I alle stillinger søkes det etter både sesong- og helårsansatte.
Hvorfor jobbe her?
Kvitnes gård er noe helt unikt og eget. Gården driver både med dyrking av råvarer, dyrehold, og restaurant. Eierne har høye ambisjoner på alt de gjør, og lar de ansatte utfolde seg på arbeidsplassen.